Hlavní obsah
Článek

Od rozchodu s hercem Vladimírem Polívkou (34) je krásná herečka Karolína Krézlová (36) ještě stále single. Současná situace ostatně navazování nových vztahů nenahrává. Brunetka, kterou jsme potkali na natáčení filmu Když prší slzy, je ráda, že má alespoň práci.

"Jsem ráda, že můžeme natáčet, máme všechna povolení a chodíme pravidelně na testy. Zatím jsem vše přestála bez úhony," svěřila. "K tomu mám ještě vedlejší džob, začala jsem pracovat v produkci. A snažím se připravovat i nové písničky, protože jsem si už během minulého nouzového stavu pořídila domácí studio," doplnila.

Na rozdíl od mnoha svých kolegů o pomoc od státu nežádala, a ani žádat nehodlá. "Sice jsem ten formulář pro OSVČ otevřela, ale bylo to tak komplikované, že jsem to zase rychle zavřela. Je mi nepříjemné se o něco prosit a myslím, že se sama o sebe dokážu postarat," míní.

Pokud jde o vztahy, od rozchodu s Vladimírem Polívkou se nic nezměnilo. "Před začátkem nouzového stavu jsem studovala a pracovala, takže můj soukromý život byl nulový, a to trvá. Nikdo na obzoru není, ale doufám, že už se to brzo změní," věří herečka.

Reklama

Další články

Načítám