Hlavní obsah
Článek

Jméno herečky Anety Kernové vám nic neříká? Přitom v dubnu video Masks 4 All, kde propagovala nošení roušek, obletělo doslova celý svět a na internetu má přes 6 a půl miliónu zhlédnutí.

Čtyřiadvacetiletá brunetka se mihla v pár českých seriálech, natočila projekt Haunted pro Netflix a v době, kdy žila ve Spojených státech, také několik krátkých filmů. Momentálně točí v Česku nový film Když prší slzy scenáristky a režisérky Michaely Semely, v němž ztvární hlavní roli.

Spolu s filmovými kolegy Karolínou Krézlovou (36) a Matyášem Hložkem (30) vyrazila i na vinobraní do Roudnice nad Labem, kde budou část snímku natáčet. "Chtěli jsme si to tady okouknout – a kdy jindy, než právě o vinobraní?“ smála se Aneta.

A o čem vlastně film bude? Tématem je domácí násilí. „Já mám bohužel hodně špatnou osobní zkušenost, ale k té se zatím vyjadřovat nechci. Člověk ji musí nejdříve pořádně zpracovat v sobě, než ji pustí ven. Mám ale i ve svém okolí docela dost smutných příběhů na téma násilí ve vztahu," svěřila Kernová, která už dlouho nemůže najít toho pravého, takže žije nedobrovolně sama.

V dalších rolích připravovaného filmu se objeví Eva Čížkovská, Matěj Dejdar, Petr Vondráček, Jaroslav Sypal, Kateřina a Peter Pechovi, Jan Fanta, Sofia Sekelová, Andrea Kalousová, Jakub Moulis, Eliška Matzkeová, Jakub Jíra a tiktoker Adam Kajumi.

Reklama

Další články

Načítám