Hlavní obsah
Článek

S šarmantní herečkou Chantal Poullain jsme se potkali u příležitosti křtu její desky Chansons. Neprobrali jsme ale pouze hudbu, ale i to, jak jí to po šedesátce stále sluší a co říká na zásnuby svého jediného syna Vladimíra Polívky s modelkou a zpěvačkou Karolínou Krézlovou (36).

"Deska je ve francouzštině, některé texty jsem napsala, jindy jde o staré francouzské šansony. Překlad jsem dělat nechtěla, protože stačí ten duch šansonu a člověk to cítí. Každý šanson má nějaký příběh, často mne inspiroval život, anebo šanson naopak inspiroval mne v mém životě," řekla nám a souhlasila s tím, že její písně se hodí k romantickým večerům ve dvou a milování.

Syn Vladimír, který se čerstvě zasnoubil, na jejím křtu chyběl. "Brečel, stejně jako Bolek, ale oni spolu v Brně zkouší divadlo. Sama jsem jim cestu na otočku rozmluvila. Zkouška je důležitější, mají před premiérou, cédéčko už stejně znají," vysvětlila Chantall.

A jak se herečka těší na svatbu svého syna, až jej povede k oltáři? "Je to rozhodnutí těch dvou a jejich volba, a když se milují, co k tomu ještě říkat. Stačí říct, že je nádherné, když se dva milují. Člověk nikdy neví, jak to dopadne. O to nejde. Jde o to, že Vladimír chtěl ukázat, že Karolínu miluje. Ona je krásná osoba, která ho miluje a je nevinná, sice se o ní leccos píše a říká, ale mně na tom vůbec nezáleží. Záleží mi na tom, že je vidím jako dva lidi, kteří se mají rádi a jinak nemám co říct," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám