Hlavní obsah
Článek

Nejstarší syn Bolka Polívky (74) Vladimír požádal o ruku svoji přítelkyni Karolínu Krézlovou (36). Na premiéře nové komedie Manžel na hodinu, kde hraje Bolek hlavní roli, nás zajímalo, co na zásnuby a chystanou svatbu říká.

"Nebudu dělat překvapeného, ale chtěl bych vědět podrobnosti. Vladimír mi ale říkal, že mi všechno řekne až ústně," svěřil Super.cz herec. "Ještě jsme se od té doby neviděli, přestože teď spolu zkoušíme představení, které se jmenuje Šašek a syn. Ale před třemi dny odjel, aby učinil tento velký skok," upřesnil.

A jak se Bolkovi Karolína líbí? "Je to krásná žena, krásné děvče. Uvidíme, protože u žen se ty povahové vlastnosti vyjeví až později. Náznaky už jsou předtím, ale po svatbě se to začne vykreslovat, probarvovat a dostává to pevné tvary," myslí si Polívka starší.

Sám už měl partnerek dost na to, aby mohl dát synovi nějaké rady do budoucna, ale nedělá to. "Jediné, co mu říkám, je, aby si nenechával od nikoho radit," smál se.

Na synovu svatbu se těší, z jeho potomku se bude ženit první. "Já mám rád oslavy, když jsou v usměvavém duchu. Hlavně bych se ale těšil na nějakého toho vnuka. Teprve na vnucích se ukáže, jaký byl tata otcem," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám