Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz informoval, herec Vladimír Polívka požádal o ruku modelku Karolínu Krézlovou (36). Tu proslavily hlavně vztahy se známými muži - Usainem Boltem, Jarem Slávikem (49) a Sámerem Issou (38). Ale s těmi už nechce být spojována, naopak by byla ráda, kdybychom zaznamenali i její profesní úspěchy. A kdyby náhodou někdo nevěděl, na svém facebookovém profilu je pro jistotu vyjmenovala.

"Přátelé a kamarádi, ráda bych vás, kterým jsme to nestihli oznámit, informovala alespoň touhle cestou, že jsme se rozhodli je krásnému kroku se s Vladimírem zasnoubit. Strašně ráda bych vám to oznámila osobně, nicméně bulvární média mě opět předběhla," napsala budoucí snacha Bolka Polívky (74).

"Bohužel i v tento romantický čas opět musím být konfrontována s chybami ze své minulosti a moje pracovní úspěchy jsou ponižovány na úkor mého osobního života. I přes přiznání a omluvení se za několik špatných kroků a rozhodnutí, nikdo nikdy nenapsal a asi nenapíše to dobré," vyjadřuje se dál.

A poté vypočítala své úspěchy jako moderování celosvětového živého přenosu pro známou sportovní značku. "Hovořila jsem se světovou hvězdou Selenou Gomes," pochlubila se. Poté ještě připomněla, že byla tváří kampaně firmy na šperky a také roli v historickém seriálu nebo to, že se její písničky držely nějakou dobu na přední příčce v hitparádě.

"Já jsem svoji několik let starou minulost nechala za sebou, a pokud někteří lidé stále nejsou schopni toto přijmout, pro mě znamená jediné, a to okamžité odmlčení se všem, kteří nejsou schopní přijmout fakt, že lidé se mění, dospívají a chtějí být lepšími," uzavírá.

Reklama

Další články

Načítám