Hlavní obsah
Článek

Modelka a zpěvačka Karolína Krézlová (36) je tak zamilovaná do herce Vladimíra Polívky, že kvůli němu omezuje i své pracovní aktivity. Nejenže sekla se studiem ve Švédsku, ale už ani nejezdí za prací na automobilové závody. Bylo by mu to prý nepříjemné.

"Na Moto GP už jsem jezdit přestala, je to sice lukrativní, ale přenechám to mladším. Mně by taky nebylo příjemné, kdyby přítel jezdil třeba na ženský fotbal, kde by se hrálo v tangách," řekla Super.cz Karolína.

Aby mohla s přítelem trávit co nejvíc času, nechce se nechat ani zaměstnat a je na volné noze. Kromě modelingu a zpívání si nyní přibrala i navrhování oblečení. "Vláďa teď bude točit měsíc u moře, kdybych někam chodila do práce, těžko bych za ním mohla jet," vysvětlila.

Pokud jde o vlastní módní značku, vysvětlila, že návrhářkou se na sto procent být necítí. "Nemohla jsem v Čechách sehnat oblečení, jaké by se mi líbilo, tak jsem si začala šít. A teď to zkouším ve větším. K tomu ještě ale dovážím další oblečení z různých světových e-shopů," dodala při našem setkání na vlasové klinice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám