Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Karolínu Krézlovou (36) jsme naposledy potkali se zásnubním prstýnkem na levém prsteníčku. Nabízí se tedy otázka, jestli se její několikaměsíční vztah s Vladimírem Polívkou až příliš rychle nepřesunul do další fáze, tedy do fáze zasnoubení?

„Tohle není můj zásnubní prstýnek, ten si jen zkouším,” uvedla s rozzářeným úsměvem Krézlová, která otvírala zbrusu novou prodejnu šperkařské značky.

„Zasnoubení zatím není na pořadu dne a každopádně jsem v tomhle ohledu tradiční a myslím si, že žádost o roku je ryze mužský krok,” říká Karolína a jedním dechem dodává: „Dnes je běžné se brát a rozvádět a pak se znovu zasnoubit, ale tenhle trend se mi nelíbí. Samotné zasnoubení je pro mě jedno z nejromantičtějších období ženy a chtěla bych ho prožít jen s jedním mužem,” říká Karolína.

Netradiční pojetí zásnub mají za sebou zpěvaččini rodiče. „Moje maminka se před svatbou několikrát zasnoubila, vždy se stejným mužem. Přijde mi to romantické a vtipné, ale já bych si přála, kdyby to přišlo jen jednou a stálo to za to," říká Karolína Krézlová.

Reklama

Další články

Načítám