Hlavní obsah
Článek

Jednu z hrdinek hudební romantické komedie Michala Davida (63) Decibely lásky ztvárnila moderátorka zpráv na Nově Petra Svoboda (41). A svůj filmový debut si užila už od červeného koberce, kde pózovala v odvážné zlaté róbě. Kolegyně z filmu Aneta Vrzalová a Betka Bartošová vedle ní vypadaly jako jeptišky, jen Karolína Krézlová (36), která ztvárnila menší roli, zvolila také odvážnější outfit.

"S holkama jsme o outfitech mluvily, říkaly jsme si, jestli to bude elegantnější, anebo opravdu takový civil. Nakonec jsme se shodly na elegantnější formě, ale žádná velká večerní," řekla nám Petra s tím, že vynechala šperky, protože její šaty byly dostatečně zdobné, a ještě víc je ozdobilo poprsí v dekoltu.

Petra je ráda, že si ve filmu zahrála. "Je to určitá profesní zkušenost, byla jsem potěšená, že jsem si to mohla zkusit, navíc bez vyčerpávajících konkurzů, nechodila jsem po castinzích, takže jsem to měla trošku zadarmo. Natáčení mě hrozně bavilo," svěřila. "Bylo by fajn si sem tam takhle odskočit. Ale jsem spokojená jako moderátorka, ta práce mě baví a neměnila bych," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám