Hlavní obsah
Článek

Kdo zná Karolínu Krézlovou (36) osobně, tak ví, že je to energická dívka, která je schopná lecčeho. Když ji při focení nových snímků vyzval ruský fotograf Jean Osipyan, aby vyšplhala na podstavec sochy na Karlově mostě, neváhala ani chvíli. Nijak ji netrápilo, že by na podobnou činnost měl mít profesionální tým povolení.

Nejenže riskovala pletky s policií, ale ještě balancovala na hraně mostu v mrazivém zimním počasí pouze ve večerních šatech. Aby fotograf získal přesně to správné světlo, bylo potřeba vše nafotit v pět hodin ráno, což jistě také k pohodě při focení nepřispělo.

„Rozmýšlela jsem se nad tímto nápadem, samozřejmě mám respekt k historickým památkám a lézt po nich k vyjádření respektu určitě nepatří. Na druhou stranu, nejednalo se v žádném případě o vandalství, nic jsme nezničili a chovali se maximálně ohleduplně,” říká Krézlová a jedním dechem dodává: „Naším záměrem bylo pouze vytvoření uměleckých fotografií, kde Karlův most přímo zapadal do konceptu.” Už teď jsme zvědaví, co Karolína zase provede příště.

Je Karolína Krézlová jen holka do nepohody, nebo už tentokrát překročila hranice?
Její spontánní reakce se dá pochopit. Fotky stojí za to
66,3 %
Chybí jí respekt. Za to by si zasloužila pořádnou pokutu
33,7 %
Celkem hlasovalo 7727 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám