Hlavní obsah
Článek

Z pohledu módy nebyl letošní Ples v Opeře zase takové terno. Velkou vlnu emocí sice vyvolala Hanka Kynychová, která si největší událost plesové sezóny spletla s tréninkem step aerobiku a oblékla model podložený jakýmsi cvičebním trikotem.

Dalších velkých pozitivních či negativních dramat při prezentaci šatů celebrit jsme se nedočkali. Celá řada vyhlášených parádnic navíc na akci ani nedorazila. Namátkou můžeme jmenovat například Petru Svobodu, která se na ples připravovala s dvoutýdenním předstihem, a nemohla dorazit ani Simona Krainová (51), které onemocněl její mladší syn Bruno.

Neznamená to ale, že se nebylo na co dívat. V dobrém světle se předvedla Andrea Verešová, kterou opět oblékla její dvorní návrhářka Jana Pištějová. Slovenská designérka měla na svědomí i skvostné šaty modelky Báry Vida Kolářové.

Pokud bychom měli vypíchnout nejefektnější model večera, byly by to jistě sněhobílé šaty s pláštěnkou od Neny The Aristokrat, které bloggerka vytvořila společně s módním návrhářem Lukášem Lindnerem. Barvou sněhu se zahalila i Pavlína Němcová, která sáhla po minimalistické říze od Michaela Kováčika, na které vynikly její vlastnoručně vyrobené šperky Gioia.

Nejen na šaty by se měla upínat vaše pozornost. České krásky se ozdobily šperky, jejichž hodnota by významně zaplácla český státní rozpočet. Aňa Geislerová (48) se před pár dny stala čestnou ambasadorkou věhlasného šperkařského domu Roberto Coin, a tak ji od této značky zdobily šperky v hodnotě 1 400 000 Kč. Stejnou hodnotu měly šperky od Klenotů Aurum Kateřiny Sokolové. Diamantové šperky od Bulgari se zase blyštěly na zpěvačce Karolíně Krézlové (36) a modelce Renatě Langmannové (37). To Kristina Kloubková ale všechny převálcovala setem z jarní kolekce značky Alo Diamond v hodnotě přesahující tři milióny korun.

Sledujte v naší galerii přehlídku těch nejpozoruhodnějších modelů a hlasujte v anketě pro svého favorita.

Která z krásek si podle vás zaslouží titul královny Plesu v Opeře?
Nena
8,6 %
Veronika Arichteva
3,7 %
Hanka Kynychová
1,6 %
Tereza Maxová
20,4 %
Bára Vida Kolářová
3,1 %
Pavlína Němcová
1,9 %
Kateřina Sokolová
0,6 %
Milada Karasová
0,7 %
Eliška Bučková
1,5 %
Andrea Verešová
30,6 %
Kristina Kloubková
0,8 %
Iva Kubelková
6,6 %
Eva Samková
1,2 %
Renata Langmannová
2,9 %
Iva Pazderková
0,6 %
Hana Mašlíková
8,7 %
Aňa Geislerová
1 %
Romana Jákl Vítová
1,9 %
Eliška Kaplicky
0,7 %
Kateřina Němcová
2,1 %
Karolína Krézlová
0,8 %
Celkem hlasovalo 71377 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám