Hlavní obsah
Článek

Poté, co zpěvačka Rihanna (36) vyrazila na udílení cen CFDA Fashion Awards v transparentních šatech, pod kterými bylo vidět prakticky vše, tahle nová móda v jemnějším provedení zalila i Česko. Známé dámy například usoudily, že na večírek Fashion TV není třeba podprsenka.

„Za to může za všechno Rihanna,“ smála se zpěvačka Karolína Krézlová (36), které se vymstilo, že se párty konala na střeše obchodního domu - jakmile zafoukal studený vítr, bylo při pohledu na její vnady velmi viditelné, že jí je zima.

To Lenka Vacvalová (34) se projevila vyloženě jako velký otužilec, neboť si pro tuto příležitost oblékla šaty od slovenského návrháře Lukáše Kimličky, které díky hlubokým prostřihům víc odkrývaly, než zahalovaly. „Kam bych asi tu podprsenku dala?“ smála se Vacvalová.

„Pokud nemám psí ouška, tak proč bych si nemohla dovolit chodit bez podprsenky?“ smála se Taťána Makarenko (34), která si k pevnému poprsí pomohla plastickou operací.

Jednou z nejoblečenějších žen na akci byla kupodivu Jitka Válková (32), která se ale rovněž nesvazovala podprsenkou. „Holky jsou vážně odvážné. To já mám sice průsvitný vršek, ale něco jsem si pod něj přece jen vzala,“ smála se Česká Miss 2010, která se stejně jako Vacvalová stala novou reportérkou módní televize.

Reklama

Další články

Načítám