Hlavní obsah
Článek

Karolína Krézlová (36) o sobě dává opět po delší době vědět. Kráska se stále věnuje zpívání, ale čas od času se díky své půvabné tvářičce a parádním křivkám objeví před objektivem fotoaparátu.

„Zpívání mě baví stále víc, focení beru především jako práci, ráda ale vytvářím projekty i sama pro sebe,“ říká Karolína, která se před fotografem Janem Svobodou vžila do role své oblíbené burleskní tanečnice Dity Von Teese. „Vybrala jsem určitý tým lidí, kde každý měl volnou ruku, a vznikly z toho tyhle podařené fotky. Z mé strany přišel nápad zapojit knížku od Dity Von Teese. Je to kniha plná inspirace pro mé pin-upové vystoupení. Podle mě ona dokáže perfektně balancovat na hranici sexsymbolu a ženskosti. Její vystoupení i vzhled jsou vždy propracované do posledního detailu,“ vysvětluje Karolína.

Aby bylo dosaženo co nejintimnějšího dojmu, tak se fotilo přímo u Karolíny doma. „Interiér fotograf zvolil především kvůli světlu, protože rád pracuje s venkovním světlem,“ říká Karolína, která hodlá fotky použít současně jako propagační snímky svého nového obchodu s oblečením, který otvírá s kamarádkou stylistkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám