Hlavní obsah
Článek

Oblíbenými činnostmi Karolíny Krézlové (36) jsou zpívání, nakupování, flirtování s muži a nesmíme zapomenout také na cestování. Zpěvačka nejčastěji navštěvuje exotické destinace, kde jí nedělají společnost slavní muži, jak by někdo prvoplánově mohl předpokládat, ale zvířata.

„Jezdila jsem na pláži na plnokrevníkovi, utíkala před vzteklými opicemi, lovila s domorodci ryby, plavala na moři s divokými delfíny, a dokonce jsem se koupala se slony," říká Karolína. Právě poslední zážitek, ke kterému došlo na thajském ostrově Koh Lanta, na ni zapůsobil asi nejvíce.

„Spřátelila jsem se s místními Thajci, kteří zorganizovali vyjížďku na slonech do džungle. Po každém výletu se po odchodu turistů šli se slony vykoupat a mě nechali jít s nimi," vzpomíná na zážitek Krézlová a jedním dechem dodává: „Stihla jsem se na slonovi v moři v rychlosti vyfotit a pak všichni utíkali domů."

Kráska se nám svěřila, že jezdila na obrovském zvířeti pouze v titěrném spodním prádle. „Sedět v tangách na sloní kůži s hrubými štětinami bych přirovnala k tomu, jako by se člověk posadil na hrubý kartáč. Byl to adrenalinový zážitek, když sloni na volno uháněli po prašné cestě a kolem nikde nikdo," zasnila se Karolína. Už teď jsme zvědaví, s jakým zážitkem se svěří příště.

Související témata:
Kartáč

Reklama

Další články

Načítám