Hlavní obsah
Článek

Tak taková narozeninová oslava tady ještě nebyla, aspoň na veřejnosti ne. To, co předvedl Sámer Issa (38), by slabší povahy nevydržely. Na jevišti kasina, kde jeho narozeninová show probíhala, se to hemžilo nahými či polonahými ženami a došlo i na velmi naturalistické náznaky sexu.

"Mrzelo mě, že tady nebyla řada mých blízkých, moji rodiče, Karolína Krézlová (36) nebo Martina Balogová (45). Ale jinak si, myslím, všechno klaplo skvěle," překvapil nás Sámer. Teprve, když jsme mu vysvětlili, že tahle show určitě nebyla pro jeho tátu s mámou, docvaklo mu to.

"A jo. Kdyby tohle táta viděl, asi by mě čapnul za klobouk a odtáhl domů. Ještě dopoledne mi volal, že doufá, že neudělám žádný skandál. No, nevím, jestli se mnou bude doma mluvit aspoň klika u dveří," uvědomil si zpětně zpěvák.

A jak plánoval narozeniny doopravdy oslavit, až bude jen mezi nejbližšími a bez médií? "No, určitě si odvedu domů nějaké holky. Loni jich bylo pět, letos je mi osmadvacet, tak by to chtělo o jednu navýšit," plánoval Sámer.

Reklama

Další články

Načítám