Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Překrásná Karolína Krézlová (36) je ženou mnoha talentů. Bývalá přítelkyně běžce Usaina Bolta a současná milenka producenta Jaro Slávika (49) se živí jako modelka, hosteska a nyní se pokouší prosadit jako profesionální zpěvačka. K tomu všemu koketuje i s profesí herečky. Sexy kráska si zahrála hned dvě role v pokračování legendárního seriálu Sanitka, který bude vysílán v roce 2013.

„Střihla jsem si tam dvě menší roličky. Jednu po boku hlavní postavy Michala Dlouhého a druhou scénu vedle Mikuláše Křena," říká Krézlová. Jelikož se ale jednalo o dvě různé postavy, musela Karolína hrát v přestrojení v krátké blond paruce.

Karolínu si na natáčení prý osobně vybral režisér Filip Renč (58) a rázem vznikly dohady, co ti dva spolu mají. Krézlová má totiž pro slavné muže slabost a navíc je přesně Renčův typ. Jakékoli pletky ale zpěvačka popírá. „Natáčení s Filipem bylo pohodové a profesionální, se spoustou akčních scén, že kterých mi šel opravdu mráz po zádech. Měla jsem velkou radost, když si mě pro tuto roli vybral," říká.

Reklama

Další články

Načítám