Hlavní obsah
Článek

Sexbomba Karolína Krézlová (36) neplní stránky bulváru pouze v Čechách, ale díky vztahu s producentem Jaro Slávikem se o ni začínají zajímat i naši slovenští sousedé.

Krézlová byla pozvána na speciální pokerový turnaj. Co čert nechtěl, Karolína během charitativní akce vyhrála neuvěřitelné tři tisíce eur, což je v přepočtu téměř osmdesát tisíc korun. Novou kabelku nebo luxusní dovolenou si z toho nezaplatí, výhru totiž věnovala na charitu. „Každý z pozvaných si mohl určit organizaci, na kterou případně výhra půjde. Já jsem si vybrala UNICEF,“ prozradila zpěvačka.

Bylo by to už proti tradici, kdyby se po boku krásné Češky neobjevoval nějaký známý cizinec. Tentokrát na akci bývalou přítelkyni Usaina Bolta obluzoval filmový producent a herec Andreas Daniel, který si v roce 2006 zahrál dealera v bondovce Casino Royale. Americký herec se pokoušel české zpěvačce vnutit své telefonní číslo.

„Byla jsem tak zapálená do hry, že jsem si ani nevšimla, že u vedlejšího stolu sedí někdo takový,“ mlžila Krézlová, když jsme se jí zeptali, jestli předání kontaktu proběhlo úspěšně.

Reklama

Další články

Načítám