Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky tamtamům rezonujícím v československém showbyznysu se do naší redakce donesla informace, že ve vztahu Jaro Slávika (49) a Karolíny Krézlové (36) to v poslední době skřípe. Od blízké přítelkyně zpěvačky jsme vyzvěděli, že mezi nimi dokonce došlo k definitivnímu rozchodu.

Obrátili jsme se proto přímo ke zdroji. „Ano, je pravda, že jsem nyní single. Ještě to stále bolí," přiznala se Karolína posmutněle k rozchodu. „Ani jeden nechceme dál nikomu ubližovat, proto jsme dospěli k tomuto rozhodnutí. Z těchto důvodů a respektu k jeho soukromí si nechám jeho jméno pro sebe," prohlásila diplomaticky Karolína.

Tato opatrnost je ale víc než zbytečná, protože krásná zpěvačka a stále ženatý slovenský producent byli vnímáni v posledních měsících téměř jako oficiální pár. V Bratislavě se vodili po ulicích za ruce a v Praze producent prakticky bydlel ve zpěvaččině bytě na Vinohradech.

Krézlová se se Slávikem prý ale rozešla v dobrém, a dokonce se jím dále nechá zastupovat. „Co se našeho aktuálního stavu s Jarem týče, tak se nestýkáme nad rámec běžného přátelství a pracovních povinností. Spolupracujeme spolu na albu, které vyjde na podzim," říká kráska. „Svého nyní již bývalého přítele mám stále velmi ráda. Do vztahu jsem šla upřímně a dlouho jsem bojovala s tím, co mi říká srdce a co hlava."

Zatím se neukázalo, že za rozchodem stojí někdo třetí a prý na něj neměla vliv ani skutečnost, že je Slávik stále ženatý s matkou svých dětí Andreou Schmidtovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám