Hlavní obsah
Článek

Producent Jaro Slávik (49) čelí dalšímu problému. Podle některých totiž porotce soutěže Česko Slovensko má talent protěžuje soutěžící Karolínu Krézlovou (36).

K problému se vyjádřilo hned několik vlivných hudebníků, kteří stejně jako Slávik zasedli v porotcovských lavicích konkurenčních talentových soutěží. „Je to nespravedlivé vůči ostatním! Ale u pana Slávika jsme zvyklí na ledacos, takže se nedivím,“ vyjádřil se Blesku Michal David. „Já když si někoho vyberu na spolupráci, tak s ním začnu dělat, až když je po všem. Vůči ostatním soutěžícím je to nefér,“ dodává hitmaker.

Shodný názor měl také Ondřej Soukup. „Takhle se dělá kariéra. Dívčina to vzala za správný konec. Ale když je tak šikovná, tak by asi ze všech objektivních důvodů měla vyhrát,“ říká skladatel.

Samotný slovenský producent ale jakoukoli možnost protekce striktně popírá. „Zastupuji několik dalších umělců, včetně loňského vítěze Ataie Omurzakova nebo pana Pátroviče,“ vysvětloval Slávik.

Sporná by snad mohla být skutečnost, že producent zastupuje umělkyni ještě před samotným koncem soutěže. Zásadní prý ale je, že takovéto počínání nevadí FTV Prima, která pořad vysílá. „Pravidla soutěže něco takového nezakazují. Show je otevřená všem zájemcům,“ řekl vedoucí oddělení PR Václav Mazánek. Kde není žalobce, není ani soudce, říká se.

Reklama

Další články

Načítám