Hlavní obsah
Článek

Aktuálním drbem, který se šíří kuloáry českého šoubyznysu, je vztah Jaro Slávika (49) s Karolínou Krézlovou (36). My jsme vám již přinesli vyjádření účastnice soutěže Česko Slovensko má talent, která se přirozeně snaží o vztahu s ženatým porotcem mlžit. Ten ji zase obvinil, že si na jeho jméně jen dělá reklamu.

Když jsme ale zapátrali v našem archivu, objevili jsme rozhovor, kde krásná zpěvačka popisuje svého současného partnera. Přestože zpívající modelka nevyslovila jméno svého milého, popis náramně odpovídá právě slovenskému producentu Slávikovi.

„Oficiálně jsem singl a někdo tam je. Je to trošičku déle. Vůbec ten vztah ale nechci tahat na veřejnost. Je to nejlepší chlap, kterého jsem kdy potkala. Doufám, že se nám podaří tento vztah ututlat co nejdéle to půjde," reagovala Krézlová na dotaz, jestli je zadaná.

Když se naše redaktorka zeptala Karolíny, jestli je její současný partner stejně jako expartneři Usain Bolt a Tijani Belaid tmavé pleti, dočkala se této reakce: „Je bílej, ale je namixovanej východem. Je vysokej, krásnej, chytrej, je silnej. Je hodnej, na ostatní zlej, je dobrej, velmi dobrej." Po zhlédnutí tohoto videa si můžete udělat sami úsudek, jak se věci mají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám