Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sámer Issa (38) se pořádně zapotil. Týden v kuse dával dohromady program na show, kde představoval svůj nový videoklip. Podílel se dokonce i na výběru modelek na módní přehlídku. "Vážně jsem makal dvacet hodin denně, ale myslím, že se to povedlo," řekl Super.cz na závěr velkolepé párty.

Teprve po vystoupení si pořádně loknul vodky rovnou z lahve. "Fakt jsem týden nekalil, ale teď se pořádně zmažu," slíbil zpěvák, který na pódiu vystřídal několik převleků a předvedl nadstandartní profesionální výkon.

Sekundovala mu zpěvačka Karolína Krézlová (36), se kterou duet, k němuž vznikl klip, natočil. Nic s ní ale nemá a to nejen proto, že se mu přestaly líbit brunety a přesedlal opět na blondýnky. "Líbily se, když mi bylo osmnáct. Pak jsem měl samé hnědovlásky nebo černovlásky. A teď jsou pro mne blondýnky zase jako magnet," přiznal.

"Co se týče vztahů a práce, zařekl jsem se, že už to opravdu nikdy, ale nikdy, nebudu míchat. Po zkušenostech s Pavlínou Dubnou, Agátou, Andreou a dalšími to už rozděluju. Když pracovat, tak pracovat a když užívat, tak užívat," plánuje Sámer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám