Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Karolína Krézlová (36) je díky bulváru veřejnosti známá hlavně jako bývalá partnerka nejrychlejšího muže planety Usaina Bolta (26). Přestože je vztah se slavným sprinterem již minulostí, Karolína na Usaina vzpomíná v dobrém. Sexy zpěvačka fenomenálnímu jamajskému běžci dokonce věnovala píseň Catching stars, ke které před několika dny natočila vzrušující klip.

„Primárně je to natočené pouze pro jednoho jediného člověka. Je to pravděpodobně nejvíc sexy počin v mém životě a myslím, že každá dívka, která kdy vytvářela cokoli pro blízkého muže, pochopí, co jsem se snažila zachytit a ztvárnit," říká Krézlová, která prý chce zůstat v očích svého bývalého partnera i nadále onou „femme fatale".

Z videozáběrů a fotek ze zákulisí je zřejmé, že klip bude opravdu žhavý. Zpěvačka v něm vystupuje pouze ve vyzývavém spodním prádle jedné známé luxusní značky, jehož hodnota převyšovala sto tisíc korun. Zpěvačka během natáčení vystřídala celkem devět outfitů. K jednomu z nich jí stylista Alexander Lumaise nalepil na tělo místo šperků krystaly, které pak milovnice všeho blýskavého nechtěla sundat.

„Jeden set spodního prádla se mi dokonce tak líbil, že jsem si ho koupila," říká Krézlová. Jen tak někdo ho ale neuvidí. Je to prý naposledy, kdy se kráska objevila před objektivem takto odhalená.

Reklama

Další články

Načítám