Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel zpěvačky Báry Basikové (61) vyrazil sám do společnosti, doprovod mu dělal jen kamarád, herec Jan Dolanský. "Proboha, hlavně v tom zase něco nehledejte. Bára odletěla na dovolenou," vysvětloval Super.cz na párty po premiéře filmu Zdeňka Trošky (70) Babovřesky Petr Polák.

Sám se tam objevil, neboť si ve snímku vystřihl malou roličku. Že by ale jen kvůli tomu, aby šel na premiéru, nejel s manželkou a synem na dovolenou? "Bára se rozhodla letět na Maledivy v termínu, který se mi nehodil, mám pracovní povinnosti," tvrdil Petr.

Spekulace, že si jeho žena začala románek se zpěvákem kapely Rammstein Tillem Lindemannem, nebere vážně. "Co já vím, třeba je teď zrovna s ním. Ale zase budu mít pro všechny kamarády lístky na Rammsteiny zadarmo," smál se na večírku.

Jako na prvním večírku po rozchodu s Eliškou Bučkovou (34) se tady objevil i Václav Noid Bárta (43), partu mužů bez partnerek držel i Sámer Issa (38), i když za ním dorazila kráska Karolína Krézlová (36).

Reklama

Další články

Načítám