Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přehlídce Vandy Jandy, pořádané v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku, byla Karolína Kopíncová (26) nepřehlédnutelná nejen díky svým 184 centimetrům, ale i proto, že dostala výrazný model. V růžových korzetových minišatech s nabíranou tylovou sukní, doplněných rukavičkami stejného materiálu, naprosto vynikly její dlouhé nohy.

„V šatech se cítím nádherně a skvěle. Vanda má vždycky nádhernou kolekci plnou ženskosti, třpytu, růžové barvy. Já jsem si to moc užila a v tom modelu se cítím výborně,“ světila se nám se svými pocity po přehlídce úřadující královna krásy.

V růžové se modelka cítila velmi komfortně. Dostala se totiž do období, kdy ze svého šatníku odstraňuje černou barvu a tlumené odstíny a má potřebu se obklopovat výraznými barevnými tóny. „Kdybych mohla, tak si tu kolekci naskládám do své skříně. To by bylo ideální,“ smála se Karolína Kopíncová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám