Hlavní obsah
Článek

Že se po Miss World, která se konala v Portoriku, tak brzy potkají, aktuální Miss Czech Republic Karolína Kopíncová (26), která se v prestižní mezinárodní soutěži krásy dostala mezi TOP 13, nečekala. Na Zanzibar, kde mají soustředění nové finalistky, přijela současná Miss Tanzanie Juliana Rugumisa.

"Na Miss World jsme na sebe neměly moc štěstí, protože ona přiletěla o pár dní později a byly jsme každá v jiné skupině. Neměly jsme čas se víc poznat, ale pokaždé, když jsme se viděly a něco málo jsme spolu mluvily, bylo to moc fajn. Je to moc milá holka. Když jsem se dozvěděla, že sem přijede, byla jsem nadšená. Bylo opravdu fajn se zase s jednou z dívek vidět. Doufám, že se mi to podaří i s dalšími," řekla Super.cz Karolína.

"Celý ten den byl krásný, měly jsme společné focení na pláži a věřím, že ty fotky budou výjimečné a moc se těším na výsledek," dodala.

Juliana nebydlí přímo na Zanzibaru, na soustředění finalistek Miss Czech Republic přijela lodí z pevninského Dar es Salaamu. "Měla to dvě a půl hodiny lodí, takže to zase tak daleko nebylo. Zvládla si předělat harmonogram, aby s námi mohla strávit dva dny. Jsem ráda, že jsme se spolu mohly vidět," doplnila Karolína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám