Hlavní obsah
Článek

Úřadující Miss Czech Republic Karolína Kopíncová (26) se v Česku moc neohřála. Den po příletu z Portorika ze soutěže Miss World přebalila kufr a vyrazila na další cestu. Tentokrát na Zanzibar.

"Potřebovala jsem už trošku relaxace. Bylo samozřejmě krásné být měsíc v Portoriku, ale o odpočinku nemůže být řeč. Vstávání velmi brzy ráno, spánek jen pár hodin denně, neustále být dokonale upravená a připravená. Makala jsem na 110 procent, abych uspěla," řekla Super.cz kráska, která se na Miss World probojovala do TOP 13.

Stále ještě se srovnává s časovým rozdílem. Na Zanzibaru je o 7 hodin více než v Portoriku. "Tělo si s tím neví rady, ale zlepšuje se to," krčí rameny.

Karolína se na Zanzibaru účastní soustředění nových finalistek Miss Czech Republic. Odletěla ale o tři dny dříve, aby si i odpočinula. "Samozřejmě tu nebudu jen relaxovat u moře, naší ředitelce Taťáně Makarenko (34) se budu snažit být nápomocná a dívkám se budu snažit předávat zkušenosti, které jsem coby vítězka za ten rok načerpala," dodala Kopíncová.

Reklama

Další články

Načítám