Hlavní obsah
Článek

Vítězka Miss Czech Republic Karolína Kopíncová (26) letos zaznamenala obrovský úspěch na světové soutěži Miss World, kde se probojovala do TOP13. Novou vítězkou Miss World se stala Polka Karolina Bielawska. A právě Karolína zná novou královnu krásy ze všech finalistek nejlépe. Sdílela s ní společný hotelový pokoj.

Jaká je nová nejkrásnější dívka světa? "Bude skvělá Miss World. A jsem moc ráda, že konečně nastal čas pro Evropu po velmi dlouhé době," řekla Super.cz Karolína.

"Ze začátku si mě hodně prohlížela, nebylo mi to příjemné. Necítila jsem se komfortně. Hodně jsme si ale začaly teď po návratu do Portorika povídat a sblížily jsme se. Myslela jsem si, že bude nepříjemné s ní být na pokoji, a pak to bylo úplně v pohodě. S čímkoli potřebovala pomoct, pomohla jsem. Bylo to fajn," prozradila Kopíncová.

V Portoriku trávily kandidátky z více než sto zemí světa tři týdny v prosinci, finále kvůli covidové situaci bylo ale odloženo na letošní březen. Do Portorika se už vrátilo vybraných TOP40, ze kterých vzešla nová Miss World.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám