Hlavní obsah
Článek

Když před dvěma lety získala druhé místo v doprovodné soutěži Miss Czech Republic The Best in Swimsuit a poté se stala královnou krásy, vypadala trochu jinak než teď, když Českou republiku reprezentuje na prestižním klání Miss World, které jde 17. března do velkého finále. Ještě před jejím odletem jsme si o tom s Karolínou Kopíncovou (26) povídali.

Tentokrát v rakouských lázních přehlídku finalistek v bikinách uváděla. "Na tohle soustředění moc ráda vzpomínám, s dívkami jsme se tady nejvíc spřátelily, a i když jsme pak bojovaly v plavkové výzvě, bylo to všechno na kamarádské bázi. A byla jsem ráda, že jsem mohla podpořit nový ročník, všechny holky jsou krásné, je vidět, že na sobě makaly," řekla Super.cz Karolína.

V takové konkurenci by si prý letos nevěřila. "Myslím, že bych měla problém v letošním ročníku obstát. Já tehdy byla opravdu hubeňourek. Ne že bych přibrala, ale začala jsem víc cvičit, tak mám víc svalů, osvalila se mi stehna i zadek a už nejsem tak útlounká, jak jsem byla. Ale na druhou stranu se cítím dobře, nebývám tak unavená," svěřila.

To samozřejmě není jediná změna, která v jejím vzhledu nastala, protože využila i možností estetické chirurgie a je hrdou majitelkou nových silikonů. Domnívá se, že by podobné úpravy mohly zvednout sebevědomí i letošním finalistkám?

"To je otázka spíš pro ně. Pokud je něco, kvůli čemu se dívka necítí zcela komfortně, tak proč ne. Možnosti jsou obrovské, tak proč jich nevyužít. Ale pokud je dívka spokojená taková, jaká je, tak ať to určitě nedělá. Já se tedy cítím moc dobře, žensky a pomohlo mi to po všech směrech," uzavřela Karolína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám