Hlavní obsah
Článek

Tohle nikdo nečekal. Včera se mělo uskutečnit finále nejstarší světové soutěže krásy Miss World. Přesně měsíc bojovala vítězka Miss Czech Republic Karolína Kopíncová (26) v Portoriku o korunku nejkrásnější dívky světa, bohužel vysněného finále se nedočkala.

Kvůli pozitivnímu testu velkého množství finalistek a také členů štábu bylo finále zrušeno. "Je to oficiální a potvrzené. Finále je posunuté. Mělo by proběhnout někdy během příštích devadesáti dní. Jsem samozřejmě velmi smutná a byly slzy," řekla Super.cz Karolína, která měla velmi dobře našlápnuto na TOP 30, protože se umísťovala na velmi dobrých pozicích v doprovodných soutěžích. Právě krásky, které byly úspěšné, měly automaticky postoupit mezi nejkrásnějších 30 dívek světa.

"Karolína je pro nás vítězka už teď. Byla úžasná, všechno zvládala. Nedá se nic dělat. Finále má být v prvním trimestru příštího roku opět v Portoriku. Bude to pro nás jako pro organizaci samozřejmě opět náročné, znamená to i další výdaje. Jen letenka stojí přes třicet tisíc korun. Ale nedá se nic dělat. Zdraví je na prvním místě," dodala pro Super.cz ředitelka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko, která je nyní také v Portoriku. Chtěla Karolínu podpořit na finále, které ale bohužel bylo odloženo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám