Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezinárodní soutěž krásy, kde bude Českou republiku reprezentovat Karolína Kopíncová (26), se měla konat už loni v prosinci. Kvůli pandemii koronaviru se ale termín konání přesunul na neurčito. Modelka má tedy více času na přípravu. „Máme toho nachystaného hodně dopředu, ale já si říkám, kdo je připraven, není překvapen,“ nechala se slyšet Kopíncová na focení casual kolekce Beaty Rajské.

„Teď se soustředím hlavně na doučování z angličtiny. Lekce mám dvakrát týdně, piluju to, aby to znělo dobře. Doma si už zkouším, co tam budu asi říkat. Anglicky se domluvím, ale necítím se v té řeči komfortně. Už mám také připravený národní kostým,“ řekla Super.cz Karolína.

Miss Czech Republic 2020 kraluje v době pandemie a svou nezvyklou úlohu si uvědomuje. „Nekonají se společenské akce, kde bych se realizovala. Nemohu sbírat kontakty, setkávat se s lidmi. Jak bude probíhat soutěž, to se ještě neví. Zatím ani nemáme jasný termín. Oni sami teprve vyčkávají, jak to všechno dopadne,“ říká Karolína Kopíncová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám