Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár dní před Štědrým dnem sice Karolína Kopíncová (26) ještě fotila s Beatou Rajskou módní kolekci u vánočních stromečků na zámku Loučeň, modelka byla ale v klidu a zrelaxovaná. Přípravy na Vánoce měla totiž za sebou.

„Tím, že jsem měla dost volného času, už mám upečené cukroví, hotovou výzdobu. Samozřejmě přípravy na štědrovečerní stůl mě teprve čekají. Mám ale poslední pracovní víkend, a tak budu mít ještě čas na přípravu,“ svěřila se modelka Super.cz.

Úřadující královna krásy bude trávit Štědrý den nejspíš s partnerem v Praze, na první svátek vánoční se vydá za příbuznými, kteří jsou rozesetí po celé Moravě. Zásadní sociální distanc si s ohledem na situaci dávat nebude. „Rodinu bych jen tak neohrozila, dávám si pozor. Navíc se i tak pravidelně stýkáme. Nevídáme se tak, jak bychom chtěli, a tak si užijeme čas spolu,“ říká držitelka titulu Miss Czech Republic 2020.

Během svátků se královna krásy nebude vyhýbat cukroví, i když to zanechá stopu na její postavě. „Miluju cukroví, které k Vánocům patří. Dopřávám si všechno, co mám ráda a na co mám chuť. Pak to vycvičím,“ říká Karolína Kopíncová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám