Hlavní obsah
Článek

Třetí nejkrásnější dívka Česka, misska Natálie Kočendová (24), prožívá jedno z nejhorších období v životě. Kráska nedávno přišla o syna v šestém měsíci těhotenství. O své bolesti promluvila na sociální síti.

Nechtěla totiž, aby jí chodily gratulace k porodu, a také chtěla podpořit jiné ženy, které si prošly podobnou zkušeností. Největší oporu má v rodině a svém partnerovi Lukáši Vlačuhovi, který je známý jako barber Laky Royal. Bolest ze ztráty miminka pochopitelně ještě neodezněla.

„Není chvíle, kdy bych na tebe nemyslela. Už je to dva týdny, co ti přestalo bít srdíčko. Vím, že na mě koukáš shora. Jen kvůli tobě jsem silná. Ať jsi na mě pyšný, ty můj překrásný chlapečku,“ napsala smutná Kočendová na sociální síti a přidala fotku z ultrazvuku.

Natálii ihned začali utěšovat fanoušci. Srdíčka jí poslala šéfka Miss Táňa Makarenko (34), úřadující královna krásy Karolína Kopíncová (26) i Lela Ceterová (34), jež se nedávno rozešla se zápasníkem MMA Karlosem Vémolou a sama je maminkou krásné dcery.

Natálku povzbuzovaly i ženy, které také přišly o miminko a později se jim narodily zdravé děti. Podpora tak krásné missce moc pomáhá, ač to stále moc bolí.

Reklama

Další články

Načítám