Hlavní obsah
Článek

Šéfka Miss Czech Republic Táňa Makarenko (34) odletěla po finále soutěže krásy na dovolenou. Sexy tělíčko v plavkách si teď prohřívá ve španělském letovisku Marbella.

Po rozchodu s hokejistou Zdeňkem Bahenským je Makarenko stále sama, ale o nápadníky jistě nemá nouzi. Jak sama nedávno přiznala, zprávy od nejrůznějších mužů dostává celkem často. A nejvíc nabídek přišlo v době karantény.

Taťána Makarenko během finále Miss

"Vzhledem k tomu, že se asi všichni trošku nudí, pánové píšou. Řekla bych, že docela hodně, ani jsem sama nečekala, kolik jich bude a kdo všechno bude psát. Některé znám z dřívějška. Někomu odepisuju, někomu ne. Tak nějak standardně," řekla Super.cz Makarenko.

Ta za sebou má finále své soutěže a s výběrem vítězky Karolíny Kopíncové (26) (22), která nás bude reprezentovat na Miss World, je spokojená.

"Karolína je komplexní, bude nás dobře reprezentovat. Umí se vyjadřovat, netrpí nervozitou, možná i proto, že je o trošku starší. Už máme dámu, protože předtím vyhrály osmnáctileté slečny," dodala Makarenko, které to stále moc sluší a klidně by z fleku mohla sama soutěžit na klání krásy.

Reklama

Další články

Načítám