Hlavní obsah
Článek

Vítězku letošního ročníku Miss Czech Republic, dvaadvacetiletou studentku žurnalistiky Karolínu Kopíncovou (26) už jsme vám představili. Spolu s ní byla ale korunována další čtveřice dívek, které budou Česko reprezentovat na světových soutěžích krásy. Podle těch se i jejich tituly jmenují.

Miss Supranational CZ se stala čtyřiadvacetiletá Angelika Kostyshynová. Získala i doprovodný titul Miss Notino. Miss International CZ je dvacetiletá Natálie Kočendová. Miss Intercontinental CZ je devatenáctiletá Veronika Šmídová, která získala i nejvíc hlasů od hlasujících lidí a obsadila místo Miss Social Media. Titul Miss Grand International CZ patří jednadvacetilé Barboře Aglerové, která získala i doprovodný titul Miss Bikini. Vyhrála i challenge The Best in Swimsuite.

V našem čtyřrozhovoru dívky prozradily mimo jiné své pocity z neobvyklého průběhu soutěže, která byla předtočená. Dívky musely dva týdny utajit, že uspěly, i mezi svými nejbližšími včetně rodičů a partnerů. Kvůli koronaviru přišly i o soustředění v zahraničí, měly jet na Zanzibar. I tak si to prý ale užily.

Reklama

Další články

Načítám