Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Tereze Fajksové (34) a Taťáně Kuchařové se Česká republika může opět radovat z vítězství ve světové soutěži krásy. Jak už jsme vás informovali, třetí nejkrásnější Češka Karolína Kokešová (28) se stala v Mexiku vítězkou Miss Global.

Loni v říjnu už bodovala Česko-Slovenská Miss Klára Vavrušková (24), která skončila třetí na Miss Earth.

Karolína Kokešová před odjezdem na Miss Global

Přenos finálového galavečera Miss Global trval dlouhých šest hodin, a vzhledem k událostem na jeho konci bylo vyhlášení výsledků mimo kamery. Zakončení bylo vyloženě dramatické.

Před vyhlášením výsledků vystoupil na pódium jeden z hlavních sponzorů soutěže, rodilý Mexičan, a finalistky soutěže obvinil z manipulace s výsledky, jelikož nepostoupila jeho favoritka z Mexika, což důrazně krátce před finále požadoval. Pořadatelé ho ale odmítli s tím, že dívka na postup do TOP 10 jednoduše nemá.

Proti manipulaci s výsledky se výrazně ohradila Miss Kolumbie a následně ji podpořily i ostatní dívky. V tu chvíli došlo k zastavení celého přenosu i soutěže. Dívky se odebraly do zákulisí a po pauze vedení Miss Global vyhlásilo vítězky.

„Po všem, co se událo, jsem nečekala, že vůbec bude vyhlášení, a tím méně, že se umístím. A navíc se stanu vítězkou světové soutěže Miss Global. Doteď nemůžu uvěřit, ale mám korunku, takže ano, vážně se to stalo,“ řekla Karolína bezprostředně po vítězství.

Reklama

Další články

Načítám