Hlavní obsah
Článek

Konec letních prázdnin neměla nejlepší. Karolina Neuvirthová Gudasová (31) nešikovně šlápla a zlomila si nártní kos. I přes zranění ale vystoupila po půlroční pauze před publikum a hrála v Divadle Broadway se sádrou na noze. Tu snad muzikálová zpěvačka brzy odloží.

„V Divadle Broadway jsem hrála, protože nikdo ten den nemohl hrát, takže jsem opravdu hrála se sádrou, ale na taneční kreace si počkám, až mi to sundají, už jenom dva týdny,“ prozradila Super.cz Karolina na tiskové konferenci nového muzikálu Láska nebeská, ve kterém si zahraje.

„Šla jsem do auta, špatně jsem šlápla na kámen, spadla jsem a zlomila jsem si nártní kost,“ prozradila zpěvačka, která je ráda za svého manžela, hokejového brankáře Michala Neuvirtha. „Nejvíc mi pomáhá manžel a děti šly do školičky. Přeci jenom s dvěma dětma mít sádru a nemít ruce je hrozné,“ svěřila se zpěvačka, která je dvojnásobnou maminkou a má děti Marka a Emilku.

„Malý Marko bude spíš fotbalista, kope levou nohou a baví ho balony a Emilka zatím vypadá, že bude plavat nebo zpívat,“ svěřila se Karolina, která se snaží převzít žezlo po Dádě Patrasové a stát se novou královnou dětských srdcí. Natáčí písně pro nejmenší a má v plánu bavit děti i na zábavních show.

„Natáčím projekt Karol a Kvido, tam se mnou děti chodí často, a dokonce mají malé roličky, hrozně je to baví a pak je baví se na sebe koukat v televizi. Natočili jsme první cédéčko, které už je v prodeji, točíme další videoklipy a v lednu máme premiéru naší show a pak budeme jezdit po republice,“ prozradila Karolina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám