Hlavní obsah
Článek

Má nakročeno na to stát se novou královnou dětských srdcí a převzít tak žezlo po Dádě Patrasové (67). Karolina Gudasová Neuvirthová (31) se nyní mění v roztomilou dívenku Karol a společně s animovaným rošťákem Kvídem má ambici bavit děti ve věkovém rozmezí od tří do osmi let.

Zajímalo nás, jak dlouho vlastně nejmladší držitelka ceny Thálie za mimořádný jevištní výkon v oboru muzikál trvá, než se promění v barevnou panenku Karol? „Stačí si obléknout kostým, korálky, namalovat pusu rtěnkou a je hotovo. Celé to trvá tak patnáct minut,“ komentuje zpěvačka svůj kostým, který sice vytvářela výtvarnice Kiki Hrdličková, ale například její dvouletá dcera Emilka se na něm rovněž podílela. „Emilka vymyslela, že Karol bude mít modrou sukýnku. Tu prostě miluje.“

Karolína se někdy i po návratu domů těžko vymaňuje z role Karol. „Jsme takový cirkus na kolečkách. Stále si s dětmi hrajeme na pejsky a kočičky. Proto tato show vznikla. Když už to děláme, tak proč to neuzpůsobit k práci,“ usmívá se Karolina.

Přestože je maminkou dvou malých dětí, tak nezapomíná ani na svého manžela, hokejistu Michala Neuvirtha a uvědomuje si, že je potřeba si hýčkat i vztah. „Když nám babičky pohlídají děti, tak občas spolu někam vyrazíme. Zrovna dneska jdeme do divadla a nejedná se o dětské představení. Musíme si vytvářet takové večery, jinak bychom se z toho zbláznili,“ smála se Karolina Gudasová Neuvirthová.

Reklama

Další články

Načítám