Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Karolina Gudasová (31) si řekne už v úterý 29. května sladké „ANO“ s otcem své dcerky Emilky hokejistou NHL Michalem Neuvirthem (30). „První svatba se uskuteční pozítří na radnici v Ústí nad Labem a bude pouze v rodinném kruhu, bude nás celkem s rodiči a svědky dohromady devět,“ svěřila Karolina s tím, že přátelé o veselku nepřijdou.

Druhá svatba bude v Řecku na pláži, kam odletíme začátkem června a ta už bude větší, letí nás včetně našich přátel celkem asi třicet,“ prozradila exkluzivně pro Super.cz Karolina, která se ustrojí do svatebního osm měsíců po narození rozkošné dcerky. „Svatební šaty obléknu z dílny mé kamarádky módní návrhářky Kamily Vodochodské, která je navrhla přesně podle mého zadání,“ pochlubila se Gudasová, jejíž bratrem je taktéž hráč NHL Radko Gudas (27).

A jaké jméno bude zpěvačka po sňatku používat? „Příjmení budu mít po svém manželovi, takže od úterý budu oficiálně paní Karolina Neuvirthová, už se moc těším, že celá rodina budeme mít společné příjmení,“ dodala závěrem půvabná zpěvačka. V neděli odehrála poslední muzikálové představení jako svobodná, a to Mýdlového prince v Divadle Broadway, kam se vrátila po porodu do role Marči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám