Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen dva měsíce dělí Karolinu Gudasovou (31) od termínu porodu prvního dítěte. Přestože má česká muzikálová zpěvačka už pěkně vyklenuté bříško, tak se zúčastnila charitativního fotbalového turnaje na podporu Nadace Jakuba Voráčka. Od toho, aby moderovala utkání, ji neodradily ani tropické teploty přesahující třicítku.

„Dnes jsem udělala výjimku. Je to pro dobrou věc,” nechala se slyšet partnerka hokejového brankáře Michala Neuvirtha a dcera bývalého hokejového obránce Lea Gudase.

První tři měsíce těhotenství byla Gudasová velmi unavená, nyní ale nemá žádná omezení. „První tři měsíce jsem měla hodně nevolnosti, ale teď se cítím perfektně. Říkala jsem si, že bych klidně byla neustále na jevišti, ale vzhledem k tomu bubnu to nejde,” řekla hvězda muzikálů Mefisto a Mýdlový princ.

Dozvěděli jsme se, co se Gudasové a Neuvirthovi narodí. „Bude to holčička. Jméno máme vybrané, ale prozradíme ho, až se narodí. Člověk nikdy neví…,” řekla držitelka Ceny Thálie.

Odpověď na otázku, jestli Gudasová a Neuvirth stihnou ještě do porodu svatbu, se dozvíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám