Hlavní obsah
Článek

Na jubilejním 50. představení se o víkendu rozloučila s kolegy z muzikálu Mefisto a zároveň s muzikálovými prkny těhotná Karolina Gudasová (31). "Markétka s bříškem by už nevypadala moc důvěryhodně a stejně už pomalu končí sezóna," míní Karolina, kterou před pár dny partner Michal Neuvirth požádal o ruku.

Muzikál Mefisto, který měl premiéru v listopadu 2016, se stal jedním z nejúspěšnějších muzikálů současné divadelní scény. Josef Vojtek si za titulní dvojroli Mefista/Fausta odnesl prestižní divadelní cenu Thálie, dále má na kontě 40 tisíc spokojených diváků a padesátou vyprodanou reprízu. Co víc by si mohli tvůrci, v čele s režisérem Zdeňkem Zelenkou a autorem hudby Danielem Bartákem, přát.

„Poslední představení se mi hrálo opravdu krásně, a to už jenom proto, že v hledišti byl můj přítel, maminka a pár mých kamarádů, kteří mě podpořili. A také jsem si to užila s kolegy, kteří jsou zkrátka úžasní. Bude mi moc chybět atmosféra divadla. Je to neuvěřitelný pocit stát se všemi na jevišti a společně oživovat divadelní postavy,“ svěřila se Gudasová, která by se do muzikálu Mefisto chtěla vrátit začátkem roku 2018.

Během její nepřítomnosti by měla všechna představení odehrát Ivana Korolová, se kterou se doteď Karolina střídala. Producent ale nenechává nic náhodě a má připravenou ještě jednu alternaci v podání Terezy Bílkové, která musela projít náročným výběrovým řízením.

V pražském Divadle Hybernia se oslava skutečně vydařila. Herci a tvůrci se během celého veselí dobře bavili, tančili, popíjeli šampaňské a klábosili o všem možném. Z týmu muzikálu Mefisto vyzařovala spokojená a přátelská atmosféra, párty ovšem nemohla trvat dlouho, jelikož bylo teprve odpoledne a všechny čekalo ještě jedno představení.

V padesáté repríze muzikálu Mefisto si zahráli a společně slavili Josef Vojtek, Petr Ryšavý, Ivana Korolová, Iva Marešová, Jaromír Dulava, Hana Křížková, Tomáš Trapl nebo Martin Pošta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám