Hlavní obsah
Článek

Vánoce strávila ve Filadelfii se svým hokejistou Michalem Neuvirthem, ale už je zase zpět. Zpěvačka Karolina Gudasová (31) se ale v Česku zdrží sotva měsíc a zase poletí za svojí láskou. Před kariérou dává přednost přípravě na roli hokejové partnerky.

"Samozřejmě chci být s Míšou, protože jsme se dohodli, že spolu chceme fungovat. Zatím nám to takhle vyhovuje. Plány jsou nejasné, zatím to bude tak, jak to je. Uvidí se, co bude dál. Když jsem v Americe, starám se o něj, vyvařuju, zamrazuju jídla, aby je měl, až tam nebudu. Starám se o domácnost, o psa a tak," svěřila nám Karolina, která se do Česka vracela, protože mezi svátky hraje v plzeňském divadle. "A pak přesouváme Mýdlového prince do Brna. A po prvním bloku Mýdlového prince zase letím zpátky do Ameriky, tentokrát na tři týdny," upřesnila.

To už proběhne i opravdová dovolená. "Míša má čtyři dny volno. Původně jsme přemýšleli o Karibiku, jenže tam je zika. Dívala jsem se, že 3. stupeň ohrožení je dokonce i na Floridě. Takže jsme si řekli, že to není úplně bezpečné ani pro sportovce. Tak zvažujeme další varianty. Buď do Colorada do Aspenu, což jsou dvě hodiny letu, anebo do Las Vegas, kam jsou to tři hodiny letu. Zase nechceme někam daleko, protože čtyři dny jsou málo," vysvětlila.

Karolina má tu výhodu, že dobře ví, co role hokejové partnerky obnáší. I její táta hrál hokej a maminka byla hokejovou manželkou. "I Míša říkal, že je super, že vím, do čeho jdu, že to pro mne není žádná velká neznámá jako pro spoustu holek, které se za hokejisty odstěhují, a pak nevědí, co se sebou. A já vím, co budu dělat, tak to je fajn," míní. "Chodím třeba cvičit. A pak je skvělé, že bratr je také ve Filadelfii, takže se starám o jeho dceru Leontýnku. Jeho žena je znovu těhotná, tak je unavená. To mě docela zaměstnává," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám