Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkolepá svatba, bujaré oslavy do nočních hodin a romantická svatební noc v Žižkovské věži. To vše v pátek skončilo a Karlos Terminátor Vémola (38) teď místo luxusního apartmá tráví čas ve zcela jiném prostředí. Zápasník MMA včera ve večerních hodinách nastoupil do nemocnice a dnes ho čeká operace.

"Nechávám si spravit loket, který jsem si rozbil o Jokerovu hlavu. Držte mi palce, ať je Karlito co nejdříve zpátky," vysvětlil Karlos Terminátor Vémola, který se zranil během titulového zápasu se Srbem Aleksandarem Iličem.

Karlos s Lelou si tak užili ze čtvrtka na pátek svatební noc, společnou sobotu a v neděli už o svého novomanžela sexy playmate přišla. Tak snad bude Karlos brzy v pořádku a novomanželé si budou moct užít svatební cestu.

"Po zápase mám měsíc volno. Tak pojedeme, kamkoliv Lela bude chtít. Po deseti letech mám tak dlouhé volno. Něco málo jsem vydělal, tak můžeme na svatební cestu," řekl Super.cz s úsměvem Karlos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám