Hlavní obsah
Článek

Zápasník MMA Karlos Vémola (38) se ve čtvrtek ožení s Lelou Ceterovou (34). O víkendu vyhrál titulový zápas nad Srbem Aleksanderem Iličem, a tak mu už nic nebrání v tom ponořit se do svatebních příprav.

S modelkou a Playmate Lelou Ceterovou se známý bijec seznámil v roce 2018. A jejich vztah byl jako na houpačce! Letos to dokonce vypadalo na rozchod, když Karlos nejprve obvinil Lelu z nevěry a modelka obratem vytáhla ostrá slova o údajném domácím násilí. Horké hlavy ale brzy vychladly a krátce na to, už z nich byly opět dvě zamilované hrdličky.

Z nevěry často Karlose obviňovala i Lela a samotný zápasník přiznal, že není „žádný svatoušek“. Obletovaný páreček většinu krizí prožíval v době, kdy Karlos nemohl zápasit kvůli zranění. Jakmile byl ve formě a vyhrával zápasy, byla u nich doma většinou idylka a zápasník zahrnoval svou lásku luxusními dary. Společně vychovávají dceru Lili (2,5) a syna Rockyho (8 měsíců). Drsný zápasník má z předchozího vztahu ještě syna Karlose Jr. (12) a nevlastní dceru Sky (15).

Vémola je velký milovník zvířat, a tak se ve svém "Vémolandu" nedaleko Prahy stará ještě o lvy, krokodýly a další zvířata. Podívejte se, jak šel čas se vztahem Lely Ceterové a Karlose Vémoly, kteří své turbulentní soužití završí velkolepou veselkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám