Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za měsíc proběhne velkolepá veselka Karlose Terminátora Vémoly (38) a jeho partnerky Lely Ceterové (34). 28. července si konečně řeknou "Ano". Karlos Super.cz prozradil, že změnili místo veselky. Původně se měla svatba konat v Žižkovské věži.

"Měla být v podniku, kde jsme měli první rande. Ale vzhledem k tomu, že přijde pár set lidí, tak bychom se tam nevešli. Proto bude změna. Půjdeme do jiného podniku, kam s klukama přijedu lodí. A protože to místo bude plné kolotočů, tak možná svatba proběhne na vodě na parníku," řekl Super.cz Vémola.

Zápasník MMA doufá, že na svatbu dorazí s titulem šampiona polotěžké váhy. "Já jsem svojí ženě slíbil, že než se ožením, budu šampion. 23. července musím vyhrát, musím mít pás přes rameno a 24. července začnu řešit svatbu. Budu na to mít čtyři dny. Důležité je, že mám rezervované lvy, kolotoče, muziku. Víc nepotřebuju. Nějaké jídlo bude, a když přijde nevěsta, tak se to podaří," prozradil Karlos.

A jak bude vypadat nevěsta? "S Lelou máme podobný styl. Jsem napůl světskej. Moje nevěsta musí mít velké šaty, velký výstřih, zbytek nechám na ní," usmívá se.

Prozradil také, kdo mu půjde za svědka. "Za svědka mi půjde Ivo Rittig, můj dlouholetý kamarád. Překvapením bude, kdo bude oddávající. Bude to velká snow," dodal Vémola, který už se těší, až si užije dlouhou svatební cestu.

"Po zápase budeme mít měsíc volno. Tak pojedeme kamkoliv Lela bude chtít. Po deseti letech mám tak dlouhé volno. Zmlátil jsem diskozápasníka, něco málo jsem vydělal, tak můžeme na svatební cestu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám