Hlavní obsah
Článek

Ještě před několika týdny to u nich doma doslova jiskřilo a mluvilo se o bouřlivém rozchodu. Teď už jsou ale Lela Ceterová (34) a její snoubenec Karlos Vémola (38) opět jako dvě zamilované hrdličky, které vrkají na každém kroku.

Tatam jsou obvinění z nevěry i násilí, temperamentní pár si vše vyříkal a užívá si naplno svou lásku. Vémola vzal svou milou do luxusní restaurace v Bratislavě, zahrnul ji drahými dary a relaxoval s ní v lázních. Blondýnka mezitím nešetří milostnými vyznáními.

„Pokaždé, když si takto spolu vyrazíme, mě uděláš velmi šťastnou a cítím se jako v oblacích. Jsem ráda, že i po bouřlivém období se konečně vyjasňuje, miluji tě,“ rozněžnila se Ceterová. Po romantice si pak oba notovali, jak jsou šťastnými rodiči.

To když malý Rocky oslavil dva měsíce a hrdý taťka Vémola s ním zapózoval v náručí. „Život není pořád skvělej, je to nahoru a dolů, ale právě děti jsou tím motorem, co nás žene kupředu. Ony jsou tím důvodem, proč nikdy nic nevzdat,“ má jasno bijec MMA, který v mezičase trénuje na boxerský souboj s rapperem Marpem, jenž nedávno vyjádřil obavy z toho, že Vémola zápas vzdá. Ten to ale popřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám