Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prahou je nadšený, a proto sem zavítal už podruhé. "Závidím vám, že jste se tady narodili," řekl Super.cz třiačtyřicetiletý módní magnát Philipp Plein, když si našel chvilku na krátký rozhovor mezi focením se svými fanoušky.

Jeho okázalé kolekce milují hlavně rappeři a také zápasníci, takže v pražské Pařížské ulici nechyběli třeba Karlos Vémola (38) nebo Šarlota Frantinová (27). Ani během celosvětové pandemie si Plein nedal pauzu.

"Trávil jsem hodně času s přáteli a rodinou, ale také jsem hodně pracoval s klienty. Byla to zvláštní doba," svěřil návrhář, který pendloval mezi svými domy, které má ve Švýcarsku, Německu, v jižní Francii a také ve Spojených státech, kam prý neměl problém cestovat.

Během té doby vytvořil novou kolekci, kterou v Praze představil. Kromě své klasiky překvapil i množstvím barev.

"Vytvářel jsem ji během pandemie, kdy byli všichni smutní a demotivovaní. Chtěl jsem lidem dát něco pozitivního, energického, barevného. Abychom hleděli do budoucnosti s nadějí," vysvětlil.

Reklama

Další články

Načítám