Hlavní obsah
Článek

Vypadalo to, že konec vztahu Karlose Terminátora Vémoly (38) a jeho silikonové krásky Lely Ceterové (34), se kterou má dceru Lili, je definitivní. Lela si v září sbalila kufry a odstěhovala se na rodné Slovensko. Ještě minulý týden Lela Super.cz prozradila, že květiny už jí nosí jiný muž.

"Nejsou od Karlose. Nový život přináší krásné věci," řekla Super.cz a zapózovala s nádhernou kyticí tříset růží. Karlos měl před velkým zápasem s Václavem Mikuláškem alias Babou Jagou a vzkázal Lele, že si to mohla ušetřit a minimálně počkat až po zápase, na který se potřeboval soustředit a nechtěl se rozptylovat soukromými věcmi.

Nyní je vše jinak. Lela zase září po boku Karlose. Je zpět v jeho domě, dnes si užili romantickou procházku Prahou i večeři v luxusní restauraci na Staroměstském náměstí. A vyznání, které Karlos uveřejnil, dojalo i Lelu. Sama přiznala, že nic hezčího jí nikdy neřekl.

"Sliby se mají plnit o Vánocích. 5. 12. bylo velké vítězství... Ale tohle je moje největší výhra," napsal ke společné fotce s Lelou a dcerkou Lili. "Obě vás moc miluju. A bylo tu doma bez vás moc smutno," dodal Vémola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám