Hlavní obsah
Článek

Drsný komentář, který zanechala Lela Ceterová (34) pod fotkou svého partnera Karlose Vémoly (38) na Instagramu, nenechal jeho sledující chladnými. Lela sice koment, který naznačoval, že si bijec vzal na zahraniční výlet s kamarády dámský doprovod,  později sama smazala, ale zaznamenala ho řada fanoušků hvězdného páru.

A ti zápasníka rychle odsoudili a v sekci komentářů si neberou servítky. „Podvádíš nonstop svou ženu, sotva porodila...charakter odpad,“ zaútočila drsně jedna z fanynek. „Karlos_kurvynator_vemola,“ nedaroval mu to jiný sledující. „Já bych s takovým ksindlem nebyla ani pět minut v jedné místnosti, jeho žena by od něj měla útéct,“ přisadila si další. A nebyla jediná, kdo Ceterové takhle radil.

„Paní Lelu mám velmi ráda, myslím, že je krásná, milá a hlavně lidská. Je mi líto, že musí řešit takové věci. Co se týče jejího partnera, pokud je to pravda, je mi z něj stydno. Tolik maká, předvádí se, jaký je to chlap, a přitom je to ku*evník. Tohle z vás chlapa ani šampióna neudělá, naopak jste klesl na úplné dno,“ zastala se vnadné blondýnky jiná sledující.

Novopečená maminka krásné dcerky Lili se ke svému komentáři nechtěla více vyjadřovat ani ho vysvětlit. I bez dalšího vysvětlení se ale dočkala velké podpory fanoušků. Ti si rychle udělali vlastní závěr a jsou zatím jednoznačně na její straně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám