Hlavní obsah
Článek

Asi málokomu se lepí tolik smůly na paty, jako Vojtovi Kotkovi (36) v pořadu Máme rádi Česko. Herec bývá jakožto kapitán jednoho z týmu pravidelně porážen kolegou Jakubem Prachařem (40), který se naopak může považovat za dítě štěstěny. I když to kolikrát vypadá, že by Kotek se svým týmem mohl zabodovat, na poslední chvíli zamíchá kartami Prachař, který je ve vteřině schopný změnit celé bodové skóre díky takzvanému „kolu štěstí“.

Tentokrát se ale u zmíněného kola zapotí pořádně oba dva. Vojta Kotek nenechal nic náhodě a do svého týmu si pozval kromě atletky Kristiiny Mäki a fotbalového trenéra Franze Straky i neohroženého bojovníka Karlose Vémolu (38).

Zápasník MMA si zavzpomíná na svou bývalou profesi vyhazovače a mimo jiné prozradí, že se svými soupeři po zápasu rozhodně nechodí na pivo, spíš naopak. Zápasům navíc předchází takzvaný trash-talk, neboli urážka při sportovních utkáních, po kterých mají k vzájemnému objetí a poplácání po rameni opravdu daleko. S tím má údajně zkušenost sám Vojta Kotek.

„My s Kubou máme trash-talk před každým pořadem. Dneska ti, Jakube, chci říct, že jestli zase něco vytočíš, tak tě tady Karlos vynese v zubech,“ hrozí herec svému kolegovi. „Po každém díle, kdy zvítězím, což je v podstatě po každém díle, ho zvu na kafe a větrník. Už tři roky nemá čas, já nevím,“ přikládá do ohně Prachař, který Kotka popichuje.

Co se během natáčení zábavního pořadu odehrálo, když Prachař nakonec u kola štěstí opravdu uspěl, se můžete podívat v ukázce.

Reklama

Další články

Načítám