Hlavní obsah
Článek

Zápasník MMA Makhmud Muradov (34) nedávno oznámil nepříjemnou zprávu. Bohužel musel zrušit svůj dlouho očekávaný zápas s Mishou Cirkunovem. Zranění ruky mu neumožnilo nadále trénovat.

„Bohužel na soustředění jsem si zranil ruku. Po určitých vyšetřeních bude jasné, jak dlouhý bude proces rekonvalescence. Chci se omluvit svému soupeři, UFC a všem svým fanouškům. Na tento zápas jsem se připravoval a těšil. Ještě jednou se omlouvám všem, je to sport a občas se vyskytnou okolnosti, které nemůžeme ovlivnit,“ bylo líto Muradovovi.

Všechno zlé je ale k něčemu dobré. V posledních měsících Muradov trávil hodně času v Uzbekistánu, kde se věnoval nejen tvrdému tréninku, ale i četným pracovním aktivitám. Nyní má mnohem víc času na svou rodinu. Zpěvačka Monika Bagárová (29) sice o vánočních svátcích oznámila, že už nefungují jako rodina a s Muradovem netvoří pár, teď se ale ledy trochu prolomily.

Když už nic jiného, oba mají na prvním místě dceru Ruminku a dělají všechno pro to, aby jejich rozchodem netrpěla. Zápasník se tak čím dál častěji objevuje i v Praze a sdílí fotky a videa s dcerou. Samotná Bagárová je moc ráda, že oba působí jako fungující rodiče.

„Ruminka je náš smysl života. Oba pro ni dýcháme a uděláme vždy vše pro to, aby byla šťastná a nechybělo jí nic. Tím nemyslím materiálně,“ prozradila nedávno fanouškům zpěvačka.

Není vyloučeno, že si nakonec všechno vyříkají a vrátí se k sobě. Nebyli by v šoubyznysu prvními ani posledními. Na rozvod bylo například manželství Hany Mašlíkové (41) a trenéra MMA Andrého Reinderse nebo rozchod Karlose Vémoly (38) a Lely Ceterové. Oba dva páry už se k sobě ale vrátily.

Reklama

Další články

Načítám