Hlavní obsah
Článek

Karlie Kloss (31) a Joshua Kushner se stali rodiči. O radostnou novinku se podělil pyšný tatínek na své sociální síti, kde sdílel snímek novorozence.

„Vítej na světě,“ popsal fotografii, aniž by sdělil víc detailů. Pár zatím neprozradil ani pohlaví miminka, na fotce je však vidět modrá čepička, je tedy možné, že se jedná o chlapce.

Se zprávou, že je těhotná, se modelka Victoria´s Secret svěřila na podzim loňského roku. V průběhu těhotenství pak sdílela cvičící videa. Je nadšenou sportovkyní, a tak od fyzické aktivity neupustila ani v požehnaném stavu.

„Miluji běh, ale musela jsem trochu zvolnit. Zadýchávám se, i když jdu do schodů, ale stále se snažím být aktivní a chodím na dlouhé procházky,“ uvedla před časem pro magazín WJS.

Se svým mužem je dlouhonohá kráska od roku 2012, vzali se v polovině roku 2019. Joshua je bratr Jareda Kushnera, manžela Ivanky Trump. Mají však velmi odlišné politické názory, s Karlie dokonce lobovali v prezidentské kampani za Trumpova oponenta.

S manželovou rodinou si Kloss užila v minulosti své. Přijali ji až krátce před svatbou, poté, co konvertovala k judaismu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám